adscode
adscode
adscode

KKTC 50. Barış Harekatı Kutlamaları Heyecanla Yaklaşıyor

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl kutlamaları için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı da etkinliklere katılacak.

KKTC 50. Barış Harekatı Kutlamaları Heyecanla Yaklaşıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Barış Harekatı'nın 50. yılını görkemli bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler de kutlamalara katılacak. Anma programları, bando ve mehteran birliği konserleri, spor müsabakaları, konferanslar ve daha birçok etkinlik ile dolu olacak. Barış Harekatı'nın 50. yılı için düzenlenecek geçit törenine Türkiye'nin ilk uçak gemisi TCG Anadolu da katılacak. TCG Anadolu ve diğer gemilerin yapacağı geçit töreni büyük ilgi görmesi bekleniyor. Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK ekipleri de etkinlikler kapsamında gösteri yapacak. Devlet erkanı, siyasi parti temsilcileri ve milletvekilleri de KKTC'de olacaklar. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılacağı kutlamalarda dönemin Kıbrıs Barış Harekatı'nda önemli bir rol oynamış isimler de yer alacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de KKTC'ye eşlik edeceği kutlamalar büyük coşkuyla gerçekleşecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin