adscode
adscode
adscode

Kocaelispor, Sezona Ertuğrul Sağlam İle Başladı

Kocaelispor, yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başladı. Transfer çalışmalarında kalite vurgusu yapan Sağlam, hedeflerini açıkladı.

Kocaelispor, Sezona Ertuğrul Sağlam İle Başladı

Kocaelispor, yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başladı. Yeşil-siyahlılar, kulüp tesislerinde gerçekleştirdikleri kampın ilk etabında ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. Isınma ve esneme hareketlerinin ardından top kapma, pas ve pres çalışmaları yapıldı. Kocaelispor Başkanı Recep Durul ve yöneticiler, antrenman öncesi takımı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken yeni sezonun camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu. Transfer çalışmalarına da değinen Sağlam, takımın kalitesini arttırmak için planlı bir şekilde hareket ettiklerini söyledi. İki stoper, iki forvet, bir sağ kanat ve bir ofansif orta saha oyuncusu transfer etmeyi planladıklarını belirten Sağlam, taraftarlarına güven verdi.

Yeni transferlerden biri olan Furkan Özyapı, takımı hak ettiği yerlere taşıyacaklarına inandığını belirtirken, kaleci Gökhan Değirmenci ise geçen sezonki hayal kırıklıklarını geride bırakarak bu sezon şampiyonluğa ulaşacaklarına inancını dile getirdi. Kocaelispor, transfer çalışmalarını sürdürürken hedeflerini net bir şekilde belirleyerek yeni sezona iddialı bir şekilde girmeyi planlıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder