adscode
adscode
adscode

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Gazze’ye Destek!

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kudüs Çalışma Grubu, Gazze için farkındalık çalışması düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Gazze’ye Destek!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gönüllü üniversite öğrencileri tarafından kurulan Kudüs Çalışma Grubu, Gazze için farkındalık çalışmalarına devam ediyor.

Son olarak, Kudüs Çalışma Grubu ve Boykot Kafası oluşumu iş birliğiyle “Gazze İçin Durma, Boykot İçin Pedalla” başlıklı bisiklet sürme etkinliği düzenlendi. Kılıçarslan Meydanı'nda yapılan etkinliğe, Filistin bayrağını temsil eden balonların gökyüzüne bırakılmasıyla başlandı. Yol güzergahlarına asılan dövizler ve brandalarda yer alan metinlerle boykota vurgu yapıldı. Geniş güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştirilen etkinlik, sorunsuz bir şekilde Meram Bağları'nda sonlandırıldı. Etkinlik boyunca Filistin'in direnişine destek olmak ve boykotun önemine dikkat çekmek için çalışmalar yapıldı.

Ayrıca, vatandaşların alışveriş yaparken boykotlu ürünleri ayırt etmelerine yardımcı olacak "Boykot Kafası" adlı mobil uygulamanın tanıtımı da yapıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Kudüs Çalışma Grubu, Gazze'ye destek olmak ve farkındalık yaratmak adına çalışmalarına devam edecek. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin