adscode
adscode
adscode

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden LGS Öğrencilerine Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehaneler, LGS’ye giren tüm öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Tüm LGS öğrencileri faydalanabilir.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden LGS Öğrencilerine Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bilgehaneleri, Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) giren tüm öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

İlçe ve merkezde bulunan 25 Bilgehanede hizmet veren Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen tarihler arasında tercih danışmanlığı hizmeti sunacak. Bu hizmetten, Bilgehane öğrencileriyle birlikte şehirdeki tüm LGS öğrencileri de faydalanabilecek. Tercih danışmanlığı hizmeti, randevu sistemiyle 17 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Vatandaşlar, Bilgehane danışmanlarına ya da "bilgehane. konya. bel.tr" adresinden alacakları randevularla ücretsiz olarak danışmanlık hizmetinden yararlanabilecekler. Geçtiğimiz dönem başlatılan "LGS Yıldızları" projesi ise devam edecek.

Bu proje kapsamında deneme sınavlarında 450 puanın üzerinde skor alan öğrencilere Sultan Alparslan Bilgehanesi'nde sınava yönelik yoğun içerikli akademik bir kamp düzenlenmişti. Önümüzdeki dönemde, şehir merkezindeki 5 Bilgehanede LGS Yıldızları projesi sürdürülecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder