adscode
adscode
adscode

Konyaspor Transfer Bombasını Patlattı!

Konyaspor, Brezilyalı futbolcu Pedrinho ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden yeşil-beyazlı ekip, takımına güç katacak yeni isimlere imza attırmaya devam ediyor.

Konyaspor Transfer Bombasını Patlattı!

Konyaspor, transfer atağını sürdürüyor. Brezilyalı futbolcu Pedrinho ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. Konyaspor Müzesi'nde gerçekleşen imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik de hazır bulundu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Pedrinho'ya hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi. Pedrinho ise imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Bu büyük kulübün formasını giyeceğim için çok mutluyum. Umuyorum birlikte hedeflerimize ulaşacağız" şeklinde konuştu. Erkut Çağlar Çelik ise Pedrinho'nun takımın skor noktasında büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

Son olarak, Bulgaristan ekibi CSKA 1848'de forma giyen Pedrinho'nun geçtiğimiz sezon istikrarlı performansıyla dikkat çektiği ve Konyaspor'un hücum hattına önemli bir katkı sağlayabileceği vurgulandı. Konyaspor, transfer görüşmelerine devam ederken taraftarlar da heyecanla yeni sezonu beklemeye başladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder