adscode
adscode
adscode

Konyaspor Transfer Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Konyaspor, Sırp orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık anlaşma sağladı. İmza töreni Müze'de gerçekleşti.

Konyaspor Transfer Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Konyaspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, Sırp orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Konyaspor Müzesi'nde gerçekleşen imza töreninde, Konyaspor Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Marko Jevtovic'e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz. Jevtovic, takımımızda 16 numaralı formayı terletecek" denildi.

Yapılan imza töreninden sonra konuşan Jevtovic, Konya'nın ikinci evi olduğunu söyleyerek, burada çok güzel arkadaşlıklar edindiğini ve tekrar Konya'da olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Jevtovic, Konyaspor'un ateşli taraftarıyla en kısa zamanda buluşmak istediğini ifade etti.

Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik ise, Jevtovic'in kulübe geri dönmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, takıma faydalı olacağına inandıklarını dile getirdi. Ayrıca, diğer mevkiler için çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa zamanda takımı lige hazır hale getireceklerini söyledi. Son olarak Gaziantep FK'da oynayan Jevtovic, üç sezon boyunca Konyaspor forması giymişti..

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder