adscode
adscode
adscode

Kripto Para Piyasasında Büyük Düşüş!

Küresel kripto para piyasasının değeri hızla düşmeye devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum gibi önemli kripto paraların değerleri de son 24 saatte büyük oranda azaldı.

Kripto Para Piyasasında Büyük Düşüş!

Analiz şirketi Coinmarketcap'in verilerine göre, küresel kripto para piyasasının değeri son 24 saatte yüzde 14'ten fazla azalarak 1 trilyon 840 milyar dolara geriledi. ABD'de açıklanan veriler nedeniyle ortaya çıkan resesyon korkularının kripto para fiyatları üzerinde etkili olduğuna işaret ediliyor.

Tedarik Yönetim Enstitüsünün (ISM) imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), temmuz ayında 46,8 ile 8 ayın en düşük seviyesine gerileyerek piyasa beklentilerinin altında kaldı. Bu durum da kripto para piyasalarını olumsuz etkiledi.

Japonya Merkez Bankasının "şahinleşmesi" ve Nikkei 225 endeksinde yaşanan düşüşün de kripto para piyasalarındaki gelişmelerde önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.

Son 24 saatte fiyatında yüzde 12,5 düşüş yaşayan Bitcoin, 53 bin 230 dolar seviyesine gerilerken, Ethereum ise yüzde 19,3 değer kaybederek 2 bin 346 dolara kadar geriledi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder