adscode
adscode
adscode

Kriz sürüyor! Galatasaray'ı FIFA ile tehdit ettiler

Tüm Spor - Geçen sezonun ara transfer döneminde Hannover 96'dan Galatasaray'ın yolunu tutan Derrick Köhn için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Alman ekibi, Köhn'ün ödenmeyen taksitleri sarı kırmızılı ekibi FIFA'ya şikayet etmekle tehdi

Kriz sürüyor! Galatasaray'ı FIFA ile tehdit ettiler

Geçen sezonun ara transfer döneminde Alman ekibi Hannover 96'dan Galatasaray'a transfer olan Derrick Köhn için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Bild'de yer alan habere göre; Galatasaray, Derrick Köhn için Hannover 96'ya ödemesi gereken 4 milyon euronun tamamını hala ödemedi.

Haberde sarı-kırmızılıların ödemediği kısmın 2.5 milyon eurodan fazla olduğu aktarılırken Hannover 96'nın planının ise Derrick Köhn'ün kalan transfer parasını Galatasaray'dan istemeyerek, futbolcuyu bedelsiz şekilde kadrosuna katmak olduğu belirtildi.



PARA ÖDENMEZSE FIFA'YA ŞİKAYET EDECEKLER


Öte yandan haberde, Galatasaray'ın Köhn'ü satması durumunda Hannover 96'nın bu transferden yüzde 10 pay alacağı ifade edildi.  Alman temsilcisinin Hannover 96'nın Galatasaray'ı transfer ücretinin geri kalanını ödememesi durumunda FIFA'ya şikayet etmekle tehdit ettiği de aktarıldı.

Köhn'ün adı transfer döneminde Spartak Moskova ile anılmış ve Rus ekibinin yaptığı 9 milyon euroluk teklifin reddedildiği belirtilmişti.

Köhn bu sezon Galatasaray formasıyla 3 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda takımı adına skor katkısı yapamadı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder