adscode
adscode
adscode

Krunic, Sırbistan'da en kötü oyuncu seçildi

Tüm Spor - Fenerbahçe'den sezon başında Kızılyıldız'a transfer olan Rade Krunic, takımının İnter ile oynadığı maç sonrasında Sırp basını tarafından maçın en kötü oyuncusu seçildi.

Krunic, Sırbistan'da en kötü oyuncu seçildi

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Milan'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ve gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi olan Rade Krunic, Eylül ayında Sırp ekibi Kızılyıldız'ın yolunu tutmuştu. 30 yaşındaki Bosnalı oyuncunun performansındaki düşüş Sırbistan'da da devam ediyor.

EN KÖTÜ FUTBOLCU SEÇİLDİ

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kızılyıldız-Benfica maçında yaptığı hatalar sebebiyle Sırp basınının hedefi olmuştu. Deneyimli oyuncu, İnter karşısında da beklentileri karşılayamadı ve yaptığı basit top kaybı nedeniyle takımının 2.golü yemesine sebep oldu. İnter'in sahadan 4-0 galip ayrıldığı mücadele sonrasında Krunic, Sırp basını tarafından maçın en kötü futbolcusu seçildi.

"BENİM HATAMDAN GELEN İKİNCİ GOLE KADAR İYİ HÜCUM ETTİK"

Maçın ardından öz eleştiri yapan Rade Krunic, "Bireysel hatalardan dolayı ucuz ve kolay goller yedik. Benim hatamdan gelen ikinci gole kadar iyi hücum ettik. Sonucun sahadaki gerçek tabloyu yansıtmadığını düşünüyorum" dedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder