adscode
adscode
adscode

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 15 Temmuz'u Unutmayacak ve Unutturmayacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında vatanına ve özgürlüğüne olan bağlılığın önemine vurgu yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 15 Temmuz'u Unutmayacak ve Unutturmayacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları kapsamında yayımladığı mesajında, Türk milletinin bağımsızlığı karakteri haline getirmiş olan özelliğinin vatanlarına ve özgürlüklerine olan bağlılığı olduğunu belirtti.

Milletin tarihinden ve kültüründen ilham alarak, en zor zamanlarda bile ülkesine olan bağlılığını göstermekten çekinmediğini söyleyen Ersoy, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün hain saldırısına karşı milletin gösterdiği kararlılığı hatırlattı.

Bakan Ersoy, milletin uluslararası emperyalist güçlere karşı milli iradeye sahip çıktığı 15 Temmuz gecesinin asil tavrının tarihin her döneminde var olmaya devam edeceğini belirtti.

Cumhuriyetin kuruluş mücadelesinden ilham alarak Türkiye'nin geleceğini güçlendirmek için çalışacaklarını söyleyen Ersoy, 15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirtti. Son olarak, şehitlere rahmet, gazilere sağlık ve mutluluk diledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin