Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Yeni Başkana Görevi Devredecek

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç'un yeni başkana görevi devredeceğini açıkladığı toplantı sonrası yapılan açıklamalar

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Yeni Başkana Görevi Devredecek

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, "Artık taze bir kana ihtiyaç var. " diyerek gelecek hafta yapılacak seçimle yeni başkana görevi devredeceğini açıkladı.

Vakfın Maslak'taki merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ve diğer Süper Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Ali Koç, toplantı sonrasında yapılan açıklamada, yeni başkanın gelecek hafta seçileceğini belirtirken, ikinci dönemi için taze bir kanın gerekliliğini vurguladı. Başkanlık için öne çıkan isimler üzerinde konuşulsa da adayların talebi üzerine isimlerin açıklanmayacağı ifade edildi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat da önceliğinin Beşiktaş olduğunu söyledi. .