adscode
adscode
adscode

LGS Şampiyonları İstanbul'da Buluştu

LGS şampiyonlarının İstanbul'da gerçekleşen buluşması hakkında detaylı bilgi.

LGS Şampiyonları İstanbul'da Buluştu

İstanbul'da gerçekleşen LGS şampiyonlar buluşması, 500 tam puan alan öğrencilerin katılımıyla renkli bir etkinliğe dönüştü. ÖNDER İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde düzenlenen programda gençler sınav deneyimlerini paylaştı ve hedeflerini belirledi.

Türkiye genelinde yapılan LGS sınavının sonuçları açıklandığında 500 tam puan alan öğrenciler arasında bulunan imam hatip ortaokulu öğrencileri, Sepetçiler Kasrı'nda bir araya geldi.

Programda ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, gençlerin başarısını kutlayarak, 73 yıllık imam hatip serencamının gurur verici bir tablo oluşturduğunu ifade etti. Gençlerin dik duruşunun, adalet ve merhametin önemine vurgu yapan Ceylan, dünyaya adaleti yayacak gençlere ihtiyaç olduğunu belirtti.

İmam hatip okullarının başarısının tesadüfi olmadığını belirten ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yapıcı, bu başarının öğretmenler, veliler ve okul aile birliklerinin destekleriyle elde edildiğini söyledi.

İmam hatip programının etkili olduğunu dile getiren Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan Erkul ise imam hatip okullarının ülkemize özgün bir eğitim modeli sunduğunu belirtti. LGS şampiyonları, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelerek büyük bir başarı elde etti. Programda gençler, Anadolu imam hatip liselerinin standlarını ziyaret ederek bilgi aldı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Şampiyonlar buluşması, gençler arasında tecrübe paylaşımı ve okul tanıtımlarının yapıldığı verimli bir etkinlik oldu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder