Libya Başbakanının Oğlunun Vefatıyla İlgili Taziye Mesajları

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'nin oğlunun vefatıyla ilgili taziye mesajları

Libya Başbakanının Oğlunun Vefatıyla İlgili Taziye Mesajları

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ciğerparem beni aniden ve hiçbir uyarı olmaksızın terk etti. O, anne ve babasına saygılı, görevini yerine getiren, yumuşak huylu ve hoşgörülü biriydi. Allah sana rahmet etsin Abdurrahman. " ifadelerini kullandı.

Hastalığı ilerleyen 38 yaşındaki Abdurrahman Dibeybe'nin, kısa süre önce nakledildiği İstanbul'daki bir hastanede hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı. Türkiye'nin Trablus Büyükelçiliği de sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı ve Dibeybe ailesine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.