adscode
adscode
adscode

Lojistik Firmasında Güvenlik Görevlisinden Tır Şoförüne Büyük Başarı

Lojistik firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Demirci, büyük bir karar alarak tır şoförü olma hayaline kavuştu. İşte onun hikayesi...

Lojistik Firmasında Güvenlik Görevlisinden Tır Şoförüne Büyük Başarı

Demirci, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı lojistik firmasında 3 yıl önce tır şoförü olmaya karar verdi. Firmanın desteğiyle eğitim alan ve gerekli belgeleri tamamlayan Demirci, artık hayalindeki mesleği yapıyor.

Titiz ve özenli çalışmasıyla meslektaşlarının takdirini toplayan Demirci, tıra ayakkabıyla binmeyen ve her detayı kontrol eden bir şoför olarak öne çıkıyor. Demirci, tır şoförü olmadan önce güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Ancak içinde büyük araç kullanma tutkusuyla tır şoförlüğüne adım attı. İstanbul-Bulgaristan arasında yük taşıyan Demirci, tırı ikinci evi olarak görüyor ve her zaman temiz tutmaya özen gösteriyor. Yolda uzun süre geçirdiği zamanlarda yemeklerini evden hazırlayıp yanına alan Demirci, iş uzadığında dışarıdan yemek yemeyi tercih ediyor.

Çocukları ve annesi başta olmak üzere çevresindekilerin şüpheyle yaklaştığı Demirci, kadınların her işi yapabileceğine ve tır şoförlüğünün cinsiyetle ilgili olmadığına inanıyor. Sınır kapılarında yaşadığı beklemelerin en zorlayıcı kısmı olduğunu belirten Demirci, tedbir alınması gerektiğinin altını çiziyor. Demirci, çevresindekilerden aldığı destekle ve azmiyle hayalindeki mesleği gerçekleştirdiğini ifade ediyor. Şimdi ise tır şoförlüğünü severek ve özveriyle sürdürüyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin