adscode
adscode
adscode

Lüleburgaz'ta Belediye Çalışmaları ve Kültürel Etkinlikler

Belediye Başkanı Gerenli: Yeni Mezarlık Yolunda Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Lüleburgaz'ta Belediye Çalışmaları ve Kültürel Etkinlikler

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni mezarlık yolunda asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Murat Gerenli, çalışmaları yerinde takip ederek yetkililerden bilgi aldı. Kurban Bayramı öncesi bitirilmesi hedeflenen çalışmaların, vatandaşların bayramda kabir ziyaretlerine araçlarıyla rahatlıkla ulaşmalarını sağlayacağını belirtti.

TEMA Vakfı'ndan Çevre Haftası Etkinliği: Bisiklet Turu

TEMA Vakfı Lüleburgaz temsilciliği, Çevre Haftası kapsamında bisiklet etkinliği düzenledi. Yıldızlar Çocuk Akademisi'nde bir araya gelen öğrenciler, ilçede bisiklet turu attı. TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, doğal varlıkların korunması ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlama çağrısında bulundu. Kocaman, iklim krizinin etkilerini azaltmak, biyolojik çeşitlilik kaybını sona erdirmek ve nesiller arası adaleti sağlamak için herkesin harekete geçmesi gerektiğini vurgulayarak etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar Lisesi'nden Yıl Sonu Resim Sergisi

Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar Lisesi tarafından düzenlenen yıl sonu resim sergisi, sanatseverlerle buluştu. Sergi, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde gerçekleştirildi. Sergi açılışına, Kaymakam Salih Yüce ve eşi Mina Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ile protokol üyeleri katıldı. Kaymakam Yüce ve beraberindekiler, öğrencilerin eserlerini inceleyerek sergi hakkında bilgi aldılar. Sergi, 11 Haziran Salı gününe kadar ziyaret edilebilecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder