adscode
adscode
adscode

Maç sonunda yaşananları herkes duydu Sana ne dedim

A Milli Futbol Takımımızın Ermenistan ı 2 1 mağlup ettiği maçta galibiyet golünü atan Kerem ile İsmail Yüksek in canlı yayına yansıyan güldüren diyaloğu sosyal medyada gündem oldu İsmail Sana ne de

Maç sonunda yaşananları herkes duydu Sana ne dedim

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile karşı karşıya gelen A Milli Takımımız, geriye düştüğü müsabakada Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Gruptaki ilk maçımızdan 3 puan aldık

KEREM'E TEBRİK
Galibiyetten sonra Ay-Yıldızlı futbolcular orta alanda toplanıp birbirini kutladı. İsmail Yüksek, Kerem Aktürkoğlu'na sarılıp tebrik etti.

Maç sonunda yaşananları herkes duydu: Sana ne dedim?

"BEN SANA NE DEDİM?"
İsmail Yüksek, Kerem Aktürkoğlu ile Orkun'u bir araya getirip, "Sana ne dedim? Orkun attı, sıra sende" diyerek arkadaşına sarıldı. Güldüren diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Kerem Aktürkoğlu Kimdir?

Kerem Aktürkoğlu, Türk futbolcudur. 24 Temmuz 1998'de İstanbul'da doğmuştur. Futbol kariyerine 2012 yılında Galatasaray altyapısında başlamıştır. 2016-2017 sezonunda Galatasaray U21 takımıyla Türkiye U21 Ligi şampiyonluğu yaşamıştır.

Profesyonel futbol hayatına ise 2017-2018 sezonunda 1. Lig takımlarından Giresunspor'da başlamıştır. 2018 yılında ise İstanbulspor'a transfer olmuştur. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve 2020 yılında Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

Fenerbahçe formasıyla ilk sezonunda 30 maçta 6 gol ve 6 asistlik performans sergilemiştir. 2021-2022 sezonunda ise Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca Milli Takım formasını da giymektedir.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder