adscode
adscode
adscode

Mahinur Göktaş: Hayatta İnanç ve İdeallerinizden Asla Vazgeçmeyin

Mahinur Göktaş'ın başarı hikayesi ve öğrencilere tavsiyeleri

Mahinur Göktaş: Hayatta İnanç ve İdeallerinizden Asla Vazgeçmeyin

İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) Etkinlik ve Medya Merkezi'nde düzenlenen TercihFest 2024 etkinliğinde konuşan Mahinur Göktaş, öğrencilere doğup büyüdüğü Belçika'daki öğrenim ve siyaset hayatındaki tecrübelerini anlattı.

Göktaş, üniversite öğrenimi sonrasında Brüksel'de belediye meclis üyeliği seçimlerine katıldığını ve listede gerilerden aday gösterilmesine rağmen tercihli oyla en genç ve başörtülü meclis üyesi olduğunu belirtti. Göktaş, konuşmasında yaşadığı zorluklara rağmen inancından ve ideallerinden asla vazgeçmediğini vurguladı. "Engeller her zaman karşınıza çıkacak. Size ulaşmak istediğiniz yer için her daim birileri çıkıp, 'Oraya varamazsın.' diyebilir. Ama siz kendinize inandığınız takdirde başarabilirsiniz. Ben inanıyordum, alacaktım bu seçimi ve aldım. " diyen Göktaş, hayatında karşılaştığı zorluklarla nasıl başa çıktığını ve asla pes etmediğini anlattı.

Göktaş, siyasetteki kariyerine değinirken, 26 yaşında Belçika'nın en genç milletvekili ve Avrupa'nın ilk başörtülü milletvekili seçildiğini paylaştı.

İnancından ve değerlerinden asla ödün vermediğini belirten Göktaş, yaşadığı zorluklara rağmen yolundan sapmadığını ve kendi değerlerine bağlı kalarak başarıya ulaştığını ifade etti.

Göktaş, öğrencilere hayatta ideallerinden ve inançlarından asla vazgeçmemelerini tavsiye ederken, her tercihin bir başlangıç olduğunu ve başarısızlıkla karşılaşsalar bile pes etmemeleri gerektiğini söyledi.

Hayatta bir amaçlarının olması, birlikte çalışmanın önemini vurgulayan Göktaş, gençlere hayallerinin peşinden koşmalarını ve asla vazgeçmemelerini öğütledi. Mahinur Göktaş'ın ilham veren hikayesi ve öğrencilere verdiği değerli tavsiyeler, dinleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder