Marti Şirketinin Kurucusu Mahkeme Kararını Eleştirdi

Marti şirketinin kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Taksiciler Esnaf Odasınca açılan dava sonrası mahkemenin kararını eleştirdi.

Marti Şirketinin Kurucusu Mahkeme Kararını Eleştirdi

Marti şirketinin kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası tarafından açılan dava sonrası mahkemenin kararını eleştirdi. Öktem, mahkemenin taraflı karar verdiğini savunarak, "Üst mahkeme bu kararı da bozacaktır" dedi. İstanbul 14.

Asliye Ticaret Mahkemesinde görülen dava sonucunda gazetecilere açıklama yapan Öktem, daha önce verilen erişim engeli kararının üst mahkeme tarafından bozulduğunu belirtti ve bu kararın da aynı şekilde bozulacağını ifade etti. Öktem, Marti Tag'ın 170 bin sürücüsüyle İstanbul'a hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi. İTEO'nun haksız rekabet iddiasıyla açtığı dava sonucunda mahkeme, Marti Tag hizmetini durdurma kararı aldı. Mahkeme, Marti Tag hizmetinin ticari ve iş faaliyetlerine engel olmayacak şekilde durdurulmasına hükmetti. .