adscode
adscode
adscode

Medeniyet Teknopark, Türk Firmalarını Küresel Pazarlara Taşıdı

Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, Londra'da düzenlenen etkinlikte Türk şirketlerini küresel pazarlara taşıdıklarını açıkladı.

Medeniyet Teknopark, Türk Firmalarını Küresel Pazarlara Taşıdı

Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, Londra’daki yeni küresel işbirliklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tak, girişimcilerin projelerini küresel pazarlara tanıtmak ve uluslararası işbirliklerini artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte önemli sonuçlar aldıklarını belirtti. Medeniyet Teknopark, Ticaret Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin de desteklediği iş gezisinde Türk şirketlerini küresel pazarlara taşıdı.

Ali Ramazan Tak, bu kapsamlı gezinin firmalar için sağladığı faydaları vurgulayarak, Medeniyet Teknopark'ın firmaları küresel pazarlarda yer almaları için desteklediğini ve zorladığını ifade etti. Türk girişimcilerin London Tech Week'de ürünlerini tanıtma fırsatı bulduklarını ve yapılan görüşmelerin verimli geçtiğini aktardı. Ayrıca, Londra Büyükelçisi Koray Ertaş'ın firmaları tek tek dinleyerek ilgili yerel ve yabancı firmalarla irtibat kurulmasını sağladığını belirtti.

Katılımcı firmalar, zirveden memnun kaldıklarını dile getirerek yeni iş ağları geliştirdiklerini ve yeni iş sözleşmeleri için kapı açtıklarını ifade ettiler.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder