Mehmet Büyükekşi: Türkiye Milli Takımı'na Destek Olmalıyız

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Çekya maçı ve Avusturya eşleşmesi hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Mehmet Büyükekşi: Türkiye Milli Takımı'na Destek Olmalıyız

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sabah'a konuştu ve Türkiye Milli Takımı'nın başarısını kutladı. Büyükekşi, Portekiz maçı sonrası alınan olumsuz eleştirilere rağmen takıma destek veren kesimleri de tebrik etti. Gruptan çıkmayı başardıklarını belirten Büyükekşi, Avusturya maçı için de inançlarının tam olduğunu söyledi. Büyükekşi, içindeki düşmanların Milli Takım'a operasyon çektiğini ve genç oyuncu Arda Güler'e yönelik saldırıları eleştirdi.

Ayrıca, 4 büyük kulübün başkanlarını Avusturya maçında takıma destek olmaları konusunda çağrıda bulundu ve bu organizasyonun Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç tarafından yapılması gerektiğini belirtti. Büyükekşi, TFF seçimlerinin bir kenara bırakılması gerektiğini ve Türkiye'nin birlik olma zamanı geldiğini vurguladı. Herkesin Milli Takım'a destek olması gerektiğini ifade etti. .