Mehteran Birliği Mostar'da Coşkuyla Karşılandı!

Mehteran Birliği, Bosna Hersek'in Mostar şehrinde büyük ilgiyle karşılandı. Osmanlı eserleri seslendiren birlik, tarihi Mostar Köprüsü'nün yakınlarında unutulmaz bir konser verdi.

Mehteran Birliği Mostar'da Coşkuyla Karşılandı!

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Mehteran Birliği, Bosna Hersek'in güneyindeki Mostar şehrinde unutulmaz bir konser verdi.

Osmanlı eserleri seslendiren birlik, "Şehzade Süleyman Marşı", "Ceddin Deden" ve "Hücum Marşı" gibi sevilen eserleriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bosna Hersek'in tarihi ve kültürel mirasıyla büyük özdeşleşen Mehteran Birliği, Mostar halkı ve turistler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Akhisarlı Ayvaz Dede'nin anısına düzenlenen Ayvaz Dede Şenlikleri kapsamında Bosna Hersek'e gelen Mehteran Birliği, Mostar'ın yanı sıra Saraybosna, Tuzla ve Donji Vakuf şehirlerinde de konserler vermeye devam edecek. Mehteranların coşkulu gösterisi, Bosna Hersek halkı tarafından büyük beğeni topladı ve unutulmaz anılar bıraktı.

Bakmadan Geçmeyin