adscode
adscode
adscode

Melis Sezen ve Atilla Bingöl aşkı belgelendi

Melis Sezen aradığı aşkı iş insanı Atilla Bingölde buldu İki sevgili önceki akşam İstinye Parkta baş başa yemeğe çıktı

Melis Sezen ve Atilla Bingöl aşkı belgelendi

Melis Sezen, aradığı aşkı iş insanı Atilla Bingöl’de buldu. İki sevgili, önceki akşam İstinye Park'ta baş başa yemeğe çıktı. Mekan çıkışı gazetecileri bir anda karşılarında gören Sezen ve Bingöl, kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 60'ıncı bölümüyle ekranlara veda eden 'Sadakatsiz' dizisinin Derin'i Melis Sezen, geçtiğimiz haftalarda InStyle dergisine röportaj vermişti.

İçsel yolculuğunu anlatan güzel oyuncu, "Kendin olma cesaretini göstermeye başladığın zaman özgürleşirsin. Ben de kendimi daha çok keşfetmeye çalışıyorum, derinlerime dalıyorum. Daha önce hiç deneyimlemediğim bir yolculuk bu. Uçsuz bucaksız. Bazen kendimle savaşıyorum. Nasıl göründüğünüzü ve kimin ne düşüneceğini düşünmekten kendinizi unutabiliyoruz çünkü" açıklamasını yapmıştı.

"İÇİMDEN SEVGİ FIŞKIRIYOR"

Aşık olduğunda dolu dolu yaşadığını belirten ünlü isim, "Aşk acayip bir şey, tanımlanamaz. Bir harmoni hali. Kocaman seven bir sevgiliyim. Gözlerinin içine baka baka severim. Bazen bir sevgi kelebeği gibi hissediyorum. Sonra bu kadar dönüştüğüm için kızıyorum kendime. Ama içimden sevgi fışkırıyor, ne yapayım!" demişti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder