adscode
adscode
adscode

Mert Günok: EURO 2024 Performansımızdan Memnunuz

A Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Mert Günok, EURO 2024 performansını değerlendirdi ve taraftarlara teşekkür etti.

Mert Günok: EURO 2024 Performansımızdan Memnunuz

A Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Mert Günok, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performansı değerlendirdi. Günok, son 16 turunda Avusturya maçında yaptığı kritik kurtarışla takımını çeyrek finale taşıdı. EURO 2024'e iyi hazırlandıklarını belirten Günok, "İyi bir çalışma ortamı yakaladık. Hocamızla güzel bir ambiyans yakaladık. Bu da sonuçlara yansıdı" dedi.

35 yaşındaki milli kaleci, Portekiz maçında sakatlık nedeniyle oynayamamanın üzücü olduğunu belirtirken, EURO 2024'e katılmak ve oynamak için uzun süredir çalıştığını ifade etti.

Günok, Almanya'da düzenlenen turnuvada taraftarların desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, tribünlerin büyük bir kısmının milli takımı desteklediğini söyledi.

Babasının eski bir kaleci olması ve sporcu bir ailede yetişmesinin kendisine disiplin ve profesyonellik kazandırdığını dile getiren Günok, "4-5 sene daha üst seviyede oynamak istiyorum. Umarım bunu gerçekleştirebilirim" dedi. Son olarak penaltı atışlarına kalmanın istemediğini belirten kaleci, maçları önceden bitirmeyi tercih ettiklerini söyledi. Günok, penaltı atışlarında kalecilerin mental ve pratik olarak hazırlıklı olmalarının önemine değindi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder