adscode
adscode
adscode

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 2 Ağustos 2024 Hava Durumu Tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 2 Ağustos 2024 hava durumu tahminleri ve il il açıklamaları...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 2 Ağustos 2024 Hava Durumu Tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftanın son iş gününde hava durumu tahminlerini açıkladı. 2 Ağustos 2024 tarihinde ülkenin kuzeydoğusu ve Akdeniz'in iç kesimlerinde parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak ve rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden eserken hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

İşte bazı illerin hava durumu tahminleri:- Ankara: Az bulutlu ve açık, 34°C- İstanbul: Az bulutlu ve açık, 32°C- İzmir: Az bulutlu ve açık, 35°C- Muğla: Az bulutlu ve açık, 37°C- Antalya: Az bulutlu ve açık, 34°C- Artvin: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı, 26°C- Samsun: Parçalı bulutlu, 29°C- Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı, 28°C- Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı, 29°C- Gaziantep: Az bulutlu ve açık, 38°CMeteoroloji, vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu ve güncel hava durumu tahminlerini takip etmelerini önerdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin