adscode
adscode
adscode

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Hava Durumu Tahmini

İç ve doğu kesimlerde sağanak yağışlı, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da şiddetli yağış bekleniyor. İşte il il hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Hava Durumu Tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul'un doğusu, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde ise yerel olmak üzere sağanak yağış bekleniyor. Karadeniz ve Doğu Anadolu'da yağışların şiddetli olması bekleniyor. Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Giresun'un doğusunda kuvvetli yağışlar görülebilir. Hava sıcaklığı genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif esmesi bekleniyor.

Meteoroloji tarafından Ağrı, Artvin, Erzurum, Giresun, Kars, Ordu, Rize, Trabzon, Ardahan ve Iğdır için "sarı" alarm verilerek şiddetli yağış uyarısında bulunuldu.

İşte bazı iller için hava durumu tahmini:- Ankara: 35, parçalı ve az bulutlu- İstanbul: 35, parçalı bulutlu, doğusu kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı- İzmir: 39, az bulutlu ve açık- Kocaeli: 35, parçalı bulutlu, doğusu kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı- Bursa: 37, parçalı ve az bulutlu- Edirne: 39, parçalı ve az bulutlu- Adana: 39, az bulutlu ve açıkHava durumu tahminlerinde değişiklikler olabileceğinden günlük olarak güncellemeleri takip etmekte fayda var.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin