adscode
adscode
adscode

Meteorolojiden Son Tahminler: Hava Durumu Detayları

Günlük hava durumu tahminleri ve detayları hakkında bilgi veren meteoroloji raporu

Meteorolojiden Son Tahminler: Hava Durumu Detayları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkemizin çeşitli bölgelerinde hava durumu değişkenlik gösterecek.

Kuzey, iç ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu olması beklenirken; Trakya, Marmara, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak sağanak yağışlar görülecek. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif esmesi öngörülüyor, ancak İç Ege ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında kuvvetli (40-60 km/saat) rüzgarlar olabileceği uyarısı yapılıyor. Buna göre, bugün hava durumu şu şekilde olacak:- Marmara bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı. - Ege bölgesi: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra yerel sağanak yağışlı. - Akdeniz bölgesi: Az bulutlu ve açık, öğle sonrası sağanak yağışlı. - İç Anadolu bölgesi: Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra yer yer sağanak yağışlı. - Karadeniz bölgesi: Parçalı ve az bulutlu, yer yer sağanak yağışlı. - Doğu Anadolu bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğu kesimlerde sağanak yağışlı. Vatandaşlar, kuvvetli rüzgar ve olası yağışlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Denizlerde ise fırtına beklenmiyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin