adscode
adscode
adscode

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Özel Harekat Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Polis Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tepkisine neden oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Özel Harekat Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Gölbaşı’ndaki Polis Özel Harekat Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bahçeli, şehitler için dua ettikten sonra bir süre başkanlık binasında kaldı. Ziyaretinin ardından polisleri selamlayan Bahçeli, Özel Harekat Başkanlığı'ndan ayrıldı. Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in, Bahçeli'nin elini öpmesi ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tepkisine neden oldu. Özel, partisinin grup toplantısında konuyla ilgili olarak "Devletin polisi devletin memuru gibi davranacak. Siyasiler de üzerine düşen yükümlülüğün farkında olacaklar. " dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise Özel'in açıklamalarına sert tepki göstererek, "Özel Harekat Polisleri, terörün ve uzantılarının korkulu rüyasıdır. Özgür Özel ve korosunun gerçek rahatsızlığı, terörle mücadeledeki kararlılığımız ve başarımızdır. " ifadelerini kullandı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder