adscode
adscode
adscode

Milli Savunma Bakanı Güler, Terörle Mücadele Faaliyetlerini Değerlendirdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele başta olmak üzere devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi aldığı video telekonferans toplantısında açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Güler, Terörle Mücadele Faaliyetlerini Değerlendirdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Komuta Kademesi, Bakan Yardımcıları ve Birlik Komutanlarının katıldığı video telekonferans toplantısında terörle mücadele ve diğer devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi aldı. Terörle mücadele konusunda yapılan çalışmalara talimatlar veren Bakan Güler, FETÖ'ye karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Toplantıda konuşan Bakan Güler, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün anısını yaşadıklarını ve FETÖ ile mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünü kutlayacaklarını ifade etti ve şehitleri rahmetle anarak gazilere şükranlarını sundu.

Güvenlik ortamının hassaslığına dikkat çeken Bakan Güler, terörle mücadele operasyonlarının sarp arazilerde ve aşırı sıcak hava koşullarında aralıksız devam ettiğini belirtti.

Irak ve Suriye'deki gelişmeleri de yakından takip ettiklerini söyleyen Bakan Güler, Türkiye'nin barış ve huzurundan yana olan taraflarla iş birliğine devam edeceğini dile getirdi.

Bakan Güler, uluslararası harekât ve misyonlarda Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı bir şekilde yer aldığını ve NATO zirvesinde takdir topladığını belirtti. Son olarak, silahlı kuvvetler personeline başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin