adscode
adscode
adscode

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Suriye ve Terörle Mücadeleyle İlgili Açıklamalar

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalarda, Suriye'deki olaylar, terörle mücadele, uluslararası ilişkiler ve eğitim-tatbikat faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Suriye ve Terörle Mücadeleyle İlgili Açıklamalar

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın bilgilendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Suriye'deki olaylarla ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye aleyhine faaliyet gösteren unsurlarca yürütülen provokatif eylemlerin dikkatle takip edildiğini ve gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Sosyal medyadan yapılacak provokasyonlara da dikkat çekildi. Ayrıca, Türkiye'nin Suriye'de terörün yok edilmesini ve toprak bütünlüğünün sağlanmasını hedeflediği vurgulandı. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde icra edilen operasyonlarla bu yıl içerisinde bin 327 teröristin etkisiz hâle getirildiği de açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı ayrıca, TSK'ya 25 bin Uzman Erbaş temini süreci, Suudi Arabistan Savunma Bakanı'nın ziyareti, değişen kanunlar, tasarruf tedbirleri kapsamında Solotürk ve Türk Yıldızları gösteri uçuşları ile ilgili bilgileri paylaştı. Eğitim-tatbikat faaliyetleri ve uluslararası görevler hakkında da bilgi verildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin karada, denizde ve havada eğitim ve tatbikat faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğü belirtildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin