adscode
adscode
adscode

Milyonları ilgilendiriyor Yüzde 15 Emekli ve memura ek zam mı geliyor 3600 ek gösterge maaşlara nasıl yansıyacak Maaş ve ikramiyeler..

Emekli ve memura yüzde 30 luk zammın ardından şimdi Emekli ve memura ek zam mı gelecek konusu araştırılıyor Yüzde 30 artışla ilgili bir ek zam söylentileri de dolaşıyor ve yüzde 10-15'lik bir zamd

Milyonları ilgilendiriyor  Yüzde 15   Emekli ve memura ek zam mı geliyor 3600 ek gösterge maaşlara nasıl yansıyacak Maaş ve ikramiyeler..

Asgari ücret, EYT, emekli ve memur maaşı zammı sonrası gözler Meclis'e çevrildi. 3600 ek gösterge ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Asgari ücretin ardından memur ve memur emeklisi maaşlarında artış oranı yüzde 30 olmuştu. Şimdi ek göstergenin maaşlara nasıl yansıyacağı merak ediliyor. Düzenleme 15 Ocak'ta yürürlüğe girecek. Öte yandan memur ve emekli maaşına yüzde 10-15 civarında bir ek zam olmasıyla alakalı söylentiler de dolaşıyor. Açıklanan yüzde 30 zamma ilişkin ek zam söylentilerine dair AK Parti kurmaylarından dikkat çeken bir açıklama geldi. Diğer yandan bayram ikramiyesi ile ilgili de dikkat çeken beklentiler var. İşte tablo üzerinden maaşlarda yapılacak değişimin tek tek tüm detayları ve ek zam beklentisiyle ilgili ayrıntılar..

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder