Mithatpaşa Mahallesinde Silahlı Saldırı: Kadın Yaralı!

Dün gece Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda Şevval Zeliha Kartal ağır yaralandı. Saldırgan ise polis tarafından yakalandı.

Mithatpaşa Mahallesinde Silahlı Saldırı: Kadın Yaralı!

Dün gece saat 06. 00 sıralarında Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Şevval Zeliha Kartal ağır yaralandı. Kartal, gece sokakta arkadaşlarıyla birlikte otururken İsmail Keçi ile arasında çıkan tartışma sonucunda sırtına isabet eden kurşunla yere yığıldı. Arkadaşları tarafından hastaneye götürülen Kartal'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, saldırgan İsmail Keçi'yi çalıştığı depoda silahıyla birlikte yakaladı. Keçi, "Kasten Yaralama" suçundan adliyeye sevk edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın arkadan ateş ettiği anlar net bir şekilde görünüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. .