adscode
adscode
adscode

Monopoli Sigorta CEO’su Erol Esentürk Dijital Müşteri Yolculuğunu Değerlendirdi

Monopoli Sigorta CEO’su ve Kurucu Ortağı Erol Esentürk, sigorta sektöründe dijital müşteri yolculuğu kavramını değerlendirdi ve sektördeki dijitalleşme sürecine dikkat çekti.

Monopoli Sigorta CEO’su Erol Esentürk Dijital Müşteri Yolculuğunu Değerlendirdi

Monopoli Sigorta CEO’su ve Kurucu Ortağı Erol Esentürk, dijitalleşmenin artmasıyla birlikte sigorta sektöründe ortaya çıkan “dijital müşteri yolculuğu” kavramını değerlendirdi. Bu sürecin poliçe satın alma öncesi, sigortalılık dönemi ve sonraki işlemleri kapsayarak kolaylık sağladığını belirtti.

Esentürk, sigorta sektöründe hızlı bir dijitalleşme dalgası yaşandığını ve satış sürecinin yanı sıra operasyonel süreçlerin de dijitalleştiğini vurguladı. Bu dijitalleşmenin sigorta acentelerine ve aracılarına hizmet kalitesini arttırarak müşteriyle iletişimi kolaylaştırdığını söyledi.

Öte yandan, Türkiye’de sigortacılık satışının hala geleneksel kanallar üzerinden yapıldığını belirten Esentürk, ancak bu durumun zamanla değişebileceğini ifade etti. Dijital sigortacılığın sektöre yeni jenerasyonun girişine katkı sağlayabileceğine inandığını belirtti.

Monopoli Sigorta olarak dijitalleşen sigortacılığa uyum sağlamak için ciddi yatırımlar yaptıklarını ve operasyonel süreçlerini yapay zeka destekli hale getirdiklerini açıklayan Esentürk, bu sayede hata paylarını azalttıklarını ve müşteri hizmet hızlarını arttırdıklarını belirtti. Şirketin web sitesinin yenilenmesiyle internet üzerinden satış yapmaya başladıklarını da dile getirdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder