adscode
adscode
adscode

Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsü Seferleri Yenilendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda deniz otobüsü sefer saatleri ve fiyatlarını güncelledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsü Seferleri Yenilendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda deniz otobüsü seferleri için yeni bir tarife oluşturdu.

15 günlük süre sonrasında yapılan değişikliklerle birlikte Fethiye - Marmaris, Bodrum - Turgutreis ve Didim - Turgutreis - Bodrum güzergahlarında sefer saatleri ve fiyatlarında güncellemeler yapıldı. Fethiye - Marmaris arasında haftanın her günü seferler düzenlenirken, yolculuk süresi 2 saat 15 dakika olarak belirlendi. Bodrum - Turgutreis ve Didim - Turgutreis - Bodrum güzergahlarında ise farklı sefer saatleri ve fiyatlar uygulanacak.

Bilet fiyatları ve sefer saatlerinin yanı sıra, öğrenciler, öğretmenler, 65 yaş üzeri yolcular, engelliler ve gazi/şehit yakınları için de özel indirimler ve ücretsiz bilet imkanları sunulacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, deniz ulaşımını teşvik etmek ve kara trafiğini azaltmak amacıyla başlattığı bu uygulama ile vatandaşların hizmetine daha uygun ve erişilebilir bir ulaşım alternatifi sunmaya devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder