adscode
adscode
adscode

Muğla'da Deniz Otobüsü Seferleri Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ege'nin turizm merkezlerini deniz ulaşımı ile birleştiren proje ile kara yolu trafiğini rahatlatmayı hedefliyor.

Muğla'da Deniz Otobüsü Seferleri Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ege'nin güzide turizm merkezlerini deniz ulaşımı ile birleştirmeyi amaçlayan bir proje başlatıyor.

Bu proje ile kara yolu trafiğinin rahatlaması, denizlerin ulaşımda da kullanılması ve yerli, yabancı misafirlerin denizden Ege'nin eşsiz koylarını izleyerek yolculuk yapması hedefleniyor. Deniz otobüsleri 450 kişilik olup karşılıklı seferlerle vatandaşlara hizmet verecek.

31 Mart Yerel seçimlerinden önce 1480 km kıyı şeridi olan Muğla'da eksikliği hissedilen, bu projenin tüm vatandaşlarda memnuniyet oluşturduğu belirtiliyor. Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da Didim-Turgutreis-Bodrum ve 2 Temmuz'da Marmaris-Fethiye arasında başlayacak.

Muğla ve Aydın'ın Büyükşehir Belediyeleri, turizmde örnek bir projeye imza atarak deniz otobüsü seferleri ile turizm merkezlerini denizden birleştirmişlerdir. Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda Didim'de düzenlenecek açılış töreni ile başlayacaktır. Bu proje aynı zamanda yaz aylarında yaşanan trafik yoğunluğunu azaltacak ve diğer belediyelere de örnek olacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu projenin ülkemizin turizmine katkı sağlayacağını ve desteklerinden dolayı T. C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na teşekkür ettiğini belirtti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder