adscode
adscode
adscode

MultiNet Up, NFC ile Temassız Ödeme Özelliğini Başlattı

MultiNet Up, 74 binden fazla anlaşmalı noktayla kullanıcılarına yaygın harcama ağı sunuyor. Şirket, MultiPay uygulamasına eklenen \"NFC ile Temassız Ödeme\" özelliğini başlattı.

MultiNet Up, NFC ile Temassız Ödeme Özelliğini Başlattı

MultiNet Up, 74 binden fazla anlaşmalı noktayla kullanıcılarına yaygın harcama ağı sunuyor. Şirket, yeni dijital ödeme yöntemini tanıtarak MultiPay uygulamasına "NFC ile Temassız Ödeme" özelliğini ekledi. Bu yeni özellik sayesinde, MultiNet yemek kartı kullanıcıları artık Android telefonlarını cihaza yaklaştırarak ödemelerini tamamlayabilecekler.

MultiPay'in cihazdan cihaza temassız ödeme özelliği ve Sanal MultiNet kart kullanabilme özelliğiyle kullanıcılara kart taşıma zorunluluğundan kurtarıyor. Kullanıcılar, MultiPay'in teknolojik altyapısı sayesinde sadece telefonlarını kullanarak kolayca ödeme yapabilecekler. Temassız ödeme özelliği, tüm pos makinelerinde ve NFC özelliği bulunan Android telefonlarda kullanılabiliyor. Kullanıcılar, sadece cihazlarını ödeme noktasına yaklaştırarak hızlı ve güvenli bir şekilde ödemelerini tamamlayabilecekler.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder