adscode
adscode
adscode

Müsabakalarda Milli Futbolcuların Sembolik Davranışları

Milli futbolcuların müsabakalardaki sembolik davranışlarına dair ilgi çekici bir haber

Müsabakalarda Milli Futbolcuların Sembolik Davranışları

Milli Takım, müsabakalarda dua eden, sevincini tevekkül veya milli sembollerle yaşayan Bizim Çocuklar, Türk toplumunun değerlerini başarıyla sahaya yansıtıyor.

Millilerimiz yeri gelince depremin yaralarını sarmak için seferber oluyor, yeri gelince milyarlarca Müslümanla birlikte hac ve umre için kutsal topraklara koşuyor. Milli yıldızlarımız, vatanın selameti için canını siper eden kahraman Mehmetçiğe asker selamıyla destek vermeyi de unutmuyor. Milli Takım’ın birçok futbolcusu, asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenenlere bağış yaptı. Merih Demiral, depremin yaralarının sarılması için 1 milyon liralık bağışta bulundu. Bunun yanı sıra, depremlerden etkilenenlere yönelik kampanya başlatarak 10 milyon liradan fazla bağışı bölgeye ulaştırdı.

Müsabakalarda umre için kutsal toprakları ziyaret eden milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü, İsmail Yüksek gibi pek çok isim bulunmaktadır. Ayrıca, milli futbolcuların, müsabakalar öncesi ve gol sevinçlerinde dua görüntüleri ekranlara yansımaktadır. Arda Güler, sevincinin tevekküle dayandığını belirterek, sembolik gol sevincini açıklamıştır. Ayrıca, küçük yaşlarında Kur’an kursunda çekilen fotoğraflarıyla da dikkat çekmektedir. Milli Takım, güvenlik güçlerimizle dayanışma adına hassas dönemlerde gol sevincini asker selamı vererek yaşamaktadır. Özellikle Merih Demiral’ın Avusturya maçındaki "bozkurt" işareti, milli semboller arasında önemli bir yere sahiptir. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder