adscode
adscode
adscode

Mustafa Destici: İftira Kampanyalarına Cevap Veriyoruz

BBP lideri Mustafa Destici, kızının TBMM'de kadroya alındığı iddialarına cevap verdi ve emekli maaşlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Destici: İftira Kampanyalarına Cevap Veriyoruz

BBP lideri Mustafa Destici, partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu. Kızının TBMM'de kadroya alındığı iddialarına yanıt veren Destici, "İşi evlatlarımıza kadar indirmek en büyük namussuzluktur" dedi. Destici, basın toplantısında yaptığı açıklamada, kızı Özgül Hilal Destici'nin TBMM'de kadroya alındığı tartışmalarına değindi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlamaya hazır olduğunu belirten Destici, her türlü iftiraya rağmen doğrularla yoluma devam ettiğini vurguladı. Emekli maaşlarına da değinen Destici, en düşük emekli maaşının 18 bin TL olması gerektiğini savundu.

"Bugünün ekonomik şartlarında 12 bin 500 liralık emekli maaşının konuşulacak bir yönü yoktur" diyen Destici, devletin insanları çaresizliğe mahkum edemeyeceğini ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini ifade etti. Vergi kanunuyla ilgili de konuşan Destici, adaletli bir vergi sistemi ve gelir vergisinin yükseltilmesi gerektiğini belirtti.

Son olarak, Destici, partisinin en kısa sürede vergi kanunuyla ilgili detaylı bir görüş açıklayacağını söyledi ve emeklilere daha adil bir maaş sistemi sağlanması gerektiğini vurguladı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder