adscode
adscode
adscode

Mustafa Elitaş: Vatandaşı Sağduyulu Olmaya Çağırıyorum

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Anadolu Sohbetleri programında Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu

Mustafa Elitaş: Vatandaşı Sağduyulu Olmaya Çağırıyorum

Anadolu Basın Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programının konuğu, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş oldu. Elitaş, Kayseri’de yaşanan olaylar karşısında vatandaşı sağ duyulu olmaya çağırdı.

Binlerce insanın nasıl bir anda orada toplandığını ve sosyal medyaya nasıl düştüğünü sorgulayan Elitaş, Suriyeli vatandaşlar üzerinden bir organizasyon yapılmaya çalışıldığını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş, CHP'li Özgür Özel'in normalleşme söylemlerine eleştiri getirerek, normalleşme sürecinin aslında anormalleşme süreci olduğunu ifade etti.

Özgür Özel'in farklı demeçler verdiğini ve parti içinde huzursuzluk yarattığını belirten Elitaş, CHP'nin kullandığı gölge bakan ifadelerine de cevap verdi. Kooperatif konusundaki eleştirileri haklı bulduğunu belirten Elitaş, konunun çözümü için çalışmaların yapıldığını açıkladı. Ayrıca yeni vergi paketinin tamamlandığını ve yarın TBMM'ye sunulacağını belirtti. Sokak hayvanları ile ilgili yasayı da değerlendiren Elitaş, hayvanseverleri barınaklardan sahiplenme yapmaya ve evlerinde beslemeye teşvik etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder