adscode
adscode
adscode

Mustafa Kemal Mahallesindeki Kader Apartmanında Kanlı Olay

Mustafa Kemal Mahallesinde yaşanan korkunç olay detaylarıyla aktarılıyor.

Mustafa Kemal Mahallesindeki Kader Apartmanında Kanlı Olay

Sincan ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan Kader Apartmanı'nda geçen yıl yaşanan üzücü olayın detayları ortaya çıktı. 22 Kasım tarihinde, Tahsin Ünsür adlı bir kişi, çocukların gürültü yapması nedeniyle üst kat komşularıyla tartıştı. Kısa süre sonra Ünsür, av tüfeğiyle üst kata çıkarak Hamdi Turgut ve ailesine ateş açtı.

Bu korkunç olayda Hamdi Turgut (41), annesi Behiye Turgut (71), eşi Sunay Turgut (40), oğlu Mustafa Turgut (13) ve kızı Ceyda Turgut (11) hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Tahsin Ünsür, 'nitelikli öldürme' ve 'kasten öldürme' suçlamalarıyla tutuklandı.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, Ünsür'ün defalarca uyarıda bulunmasına rağmen komşularının gürültü yapmaya devam etmesi üzerine cinnet geçirdiği belirtildi. Tanıkların ifadelerine göre, olay anında silah ve bağırma sesleri duyan çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Ünsür, polise teslim olduktan sonra, "Hepsini öldürdüm, şimdi kimi arıyorsanız arayın" dedi. Savcılık, Ünsür hakkında 5 maktul için ayrı ayrı müebbet hapis cezası talep etti. Bu korkunç olay, Mustafa Kemal Mahallesi'nde derin bir üzüntü ve endişe yaratmıştır. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin