adscode
adscode
adscode

Netanyahu: ABD Başkanı Kim Olursa Olsun İsrail'in En Güçlü Müttefiki

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yaptığı açıklamada, \"Başkan kim olursa olsun İsrail, ABD'nin en güçlü müttefikidir.\" dedi.

Netanyahu: ABD Başkanı Kim Olursa Olsun İsrail'in En Güçlü Müttefiki

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesi sonrasında yaptığı açıklamada, "Başkan kim olursa olsun İsrail, ABD'nin en güçlü müttefikidir. " dedi. Netanyahu, Washington ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada, Biden'ın Gazze Şeridi'ne yürütülen saldırılara verdiği destek için övgüyle bahsetti.

Netanyahu, ABD ziyareti sırasında Biden'ı görmeyi umduğunu belirterek, ziyaretinin Biden'a İsrail için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için bir fırsat olacağını dile getirdi.

Netanyahu, Amerika Birleşik Devletleri'nin Orta Doğu'daki vazgeçilmez ve güçlü müttefiki olan İsrail'in, Amerikalıların seçtiği herhangi bir başkanın liderliğinde de bu konumunu koruyacağını vurguladı. Netanyahu'nun ABD ziyareti sırasında 24 Temmuz'da ABD Kongresi'nde yapacağı konuşma, birçok Kongre üyesi tarafından boykot edileceği belirtiliyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder