Okan Buruk'tan Antalyaspor maçı için forvet kararı

Tüm Spor - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçında Icardi ve Osimhen ikilisini birlikte sahaya sürmeyi planlıyor.

Okan Buruk'tan Antalyaspor maçı için forvet kararı

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Okan Buruk'un forvet tercihine karar verdiği iddia edildi.

Icardi'den vazgeçmeyecek

Sözcü'nün habere göre Okan Buruk, eleştiri oklarının hedefi olan Mauro Icardi'den vazgeçmeyecek.

Antalyaspor maçında ikisi de sahada olacak

Osimhen'in de dönmesiyle birlikte Buruk, Antalyaspor deplasmanında 2 yıldızı da sahaya sürmeyi planlıyor.

Kasımpaşa maçına da bu ikiliyle başlayan Galatasaray, 34 dakikada skoru 3-0'a getirmişti. Karşılaşmada Osimhen sakatlanarak oyundan çıkarken maç 3-3 sona ermişti.
Victor Osimhen, Galatasaray formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Mauro Icardi ise bu sezon 10 maçta 3 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.