adscode
adscode
adscode

Öncüpınar Mahallesinde Vatandaşlar Belediye Hizmetinden Memnun Değil

Öncüpınar Mahallesi sakinlerinin belediye hizmetlerinden memnun olmadığına dair haber.

Öncüpınar Mahallesinde Vatandaşlar Belediye Hizmetinden Memnun Değil

Öncüpınar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, belediye hizmetlerinden memnun olmadıklarını dile getirdi. Mahalle sakinleri, belediye ekiplerinin seçimden bu yana mahalleye uğramadığını, temizlik ve bakım yapılmadığını iddia etti. Yaklaşık 850 seçmenin bulunduğu mahallede yaşayan vatandaşlar, belediye ekiplerinin hizmet etmediğini ve mahallenin bakımsız olduğunu belirtti.

Mehmet Yaralıoğlu, mahalle sakinlerinden biri olarak, "AK Parti'ye oy verdik diye CHP'li Kilis Belediyesi bizim mahalleye bakım ve onarım yapmıyor. Kullanılmayan ve belediye tarafından temizlenmeyen çöp ve pisliklerden dolayı fare ve yılan gibi hayvanlar görüyoruz. Temizlik ekipleri geliyorlarsa da biz görmüyoruz. Çöpleri mahalle muhtarı kendi traktörüyle temizletiyor. Başka partiye oy kullandık diye bu ayrımcılık olmasın. Belediye ekiplerinin derhal temizlik için buraya gelmelerini istiyoruz" şeklinde konuştu. Mahalle sakini Mustafa Emir ise, "Öncüpınar Mahallesinde çoğunluğun AK Parti'ye oy verdiği için mahalle 5 aydır hizmet edilmiyor. Bu ayrımcılık olmamalı. Kullanılmayan boş arazilerde fare ve yılan görüyoruz. Mahalle sakinleri olarak belediye başkanı ile görüşmek istedik ancak randevu alamadık. Mahallemize en kısa sürede temizlik ve bakım istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Öncüpınar Mahallesi sakinlerinin belediye hizmetlerinden memnuniyetsizliği devam ederken, belediye yetkililerinden konuyla ilgili açıklama bekleniyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin