adscode
adscode
adscode

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Tercih Danışma Hattı Açtı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, LGS tercih sürecinde öğrencilere destek olmak için Tercih Danışma Hattı'nı açtı.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Tercih Danışma Hattı Açtı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, gençlere akademik, kültürel, sosyal ve sportif destekler sağlayarak Tercihim Geleceğim kampanyası kapsamında lise ve üniversite tercihlerine yardımcı olmaya devam ediyor. ÖNDER, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sürecinde öğrencilere destek olmak amacıyla Tercih Danışma Hattı'nı açtı. Öğrenciler, 0 533 129 87 43 numaralı hattı arayarak tercihlerinde destek alabiliyor. Türkiye genelinde 992 bin 906 öğrenci, 2 Haziran 2024 tarihinde yapılan LGS sınavlarına katılarak sonuçlarını aldı. Bu yıl, Türkiye genelinde 2 bin 525 liseye merkezi sınav puanlarına göre öğrenci yerleştirilecek. LGS tercih süreci 17 Temmuz 2024’e kadar devam edecek ve sonuçlar 22 Temmuz'da açıklanacak.

İmam hatip ortaokulu öğrencileri, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da LGS sınavında başarı göstererek birçok şehirden 22 öğrenci 500 tam puan alarak şampiyonlar arasına girdi.

ÖNDER, her yıl gerçekleştirdiği Tercihim Geleceğim kampanyası kapsamında şampiyon öğrencileri “Şampiyonlar Turnede” adlı programla il il gezdirerek akranlarıyla buluşturuyor.

ÖNDER, Tercihim Geleceğim kampanyası çerçevesinde LGS tercih sürecinde açılan Tercih Danışma Hattı ile öğrencilere puanlarına göre tercihlerinde destek olmayı hedefliyor. 0 533 129 87 43 numaralı tercih hattı, yerleştirme sürecinin sonuna kadar açık kalarak öğrencilere rehberlik edecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder