adscode
adscode
adscode

OPPO CVPR 2024 Konferansında Yenilikçi AI Telefon Özelliklerini Sergiledi

OPPO CVPR 2024 Konferansında çok sayıda yenilikçi yapay zekâ telefon özelliğini sergiledi ve yapay zekâ destekli telefonları daha da geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

OPPO CVPR 2024 Konferansında Yenilikçi AI Telefon Özelliklerini Sergiledi

OPPO, CVPR 2024 konferansında çok sayıda yenilikçi yapay zekâ telefon özelliğini sergiledi. Firma, yapay zekâ destekli telefonları daha da geliştirmek ve yaygınlaştırmak için çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor. CVPR'ye katılan OPPO, amiral gemisi ürünü Find X7 Ultra ile bugüne kadarki en gelişmiş AI telefonunu tanıttı. Find X7 Ultra, OPPO HyperTone Görüntü Motoru sayesinde olağanüstü fotoğraflar çekebiliyor ve her çekimi bir başyapıta dönüştürebiliyor. OPPO, 2024 yılı başında Yapay Zekâ Merkezi'ni kurarak yapay zekâ yeteneklerini geliştirmeye odaklandı.

Şirket, yapay zekâ alanındaki araştırmalarını entegre edip güçlendirirken aynı zamanda 50 milyon OPPO telefonunun AI özellikleriyle donatılmasını hedefliyor.

OPPO Araştırma Enstitüsü ve Ar-Ge ekipleri, CVPR'de 11 makale sunarak görüntü restorasyonundan video segmentasyonuna kadar çeşitli araştırma alanlarında önemli çalışmalar yaptı. UltrAvatar ve UniVS gibi yenilikçi modeller de tanıtıldı. UltrAvatar, tek bir görüntü veya metin satırından sürülebilir 3D sanal insanlar üretebiliyor. UniVS ise endüstrinin ilk evrensel büyük modeli ile video segmentasyonunu sağlıyor.

OPPO, yapay zekâ teknolojisine yaptığı kritik adımlarla mobil endüstride liderliğini koruyor ve AI telefonlarında en son gelişmeleri sunmaya devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder