adscode
adscode
adscode

OPPO Türkiye’de Üretim Kapasitesini Artırıyor

OPPO, Türkiye’deki üretim kapasitesini artırarak istihdam olanaklarını genişletiyor.

OPPO Türkiye’de Üretim Kapasitesini Artırıyor

2023 yılında dünyanın 4. büyük akıllı telefon üreticisi olan OPPO, Türkiye’deki faaliyetlerini güçlendirmeye devam ediyor. Mıstaçoğlu Holding’e bağlı AGM A. Ş. ile stratejik ortaklık dahilinde çalışmalarını sürdüren OPPO, İstanbul’da kurduğu fabrika ile bölgenin ekonomisine katkı sağlıyor.

Fabrikalarında yıllık 4,5 milyon adet üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten OPPO Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Murat Karakoç, Türkiye’deki marka bilinirliğini hızla artırdıklarını ve önümüzdeki dönemde Türkiye’nin en iyi üç akıllı telefon markasından biri olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Mıstaçoğlu Holding CEO’su Yücel Kubanç ise OPPO ile yapılan ortaklık sayesinde GSM sektöründe en büyük yerli yatırımcı konumuna geldiklerini vurguladı.

Fabrikalarında OPPO’nun standartlarına göre üretim hatları kurarak kalite ve verimliliği ön planda tuttuklarını belirten Kubanç, yıl sonuna kadar 1000 kişiyi aşkın istihdama ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. OPPO’nun Reno ve A serisi ürünlerinin üretildiği fabrikada gelişmiş üretim yürütme sistemleri ve kontrol mekanizmaları kullanılıyor. Verim oranı yüzde 98,5 olan tesisin ilk arıza oranı yüzde 0,23’ten az ve varışta arızalı oranı ise milyonda 165 parçanın altında bulunuyor.

OPPO’nun Türkiye’deki üretim kapasitesini artırarak bölgenin teknoloji üretim yeteneklerini geliştirmeyi ve istihdam olanaklarını genişletmeyi hedeflediği belirtiliyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder