adscode
adscode
adscode

Orion Surgery Center, Estetik Cerrahi ve Saç Ekimi Alanında Hizmet Verecek

Op. Dr. Tamer Şakrak liderliğinde kurulan Orion Surgery Center, estetik cerrahi, saç ekimi ve diğer sağlık hizmetlerini sunuyor.

Orion Surgery Center, Estetik Cerrahi ve Saç Ekimi Alanında Hizmet Verecek

Orion Surgery Center, estetik cerrahi, saç ekimi ve tedavileri, medikal estetik, diş estetiği alanlarında hizmet verecek bir cerrahi merkezin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Tamer Şakrak tarafından kuruldu. Şakrak, merkezin insan odaklı, güven ve kalitenin ön planda olduğu bir yaklaşımla tasarlandığını belirtiyor. Orion Surgery Center, 10 estetik ve plastik cerrahi uzmanının ortaklığı ve gözetiminde faaliyete başladı. Merkez, 9 ameliyathane, 50 gözlem odası ve 13 saç ekim ünitesi ile hasta kabulüne başladı.

Hasta sağlığı ve güvenliğini merkeze koyan bir anlayışla tasarlanan merkez, estetik cerrahi, saç ekimi ve tedavileri, medikal estetik, diş estetiği ve IV terapi hizmetlerini sunuyor. Orion Surgery Center, Prof. Dr. Kemal Uğurlu, Doç. Dr. Murat Sarıcı, Doç. Dr. Candemir Ceran gibi alanında uzmanlaşmış hekimler tarafından kurulmuş bir merkezdir. Yurt içi ve yurt dışından hastaları kabul eden merkez, sağlık turizmine de katkı sağlamayı hedefliyor. Op.

Dr. Tamer Şakrak, Orion Surgery Center'ı magazinsel değil bilimsel bir yer olarak konumlandırdıklarını ve sağlık sektöründe yeni bir soluk olmayı amaçladıklarını belirtiyor. Merkezin temel misyonu, Türkiye'ye sağlık turizmi alanında prestij kazandırmak ve insanlara güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmak..

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder