adscode
adscode
adscode

Ozan Tufan'dan Trabzonspor'a Transfer Mutluluğu

Ozan Tufan, Trabzonspor'a transfer olmanın mutluluğunu ve hedeflerini açıkladı.

Ozan Tufan'dan Trabzonspor'a Transfer Mutluluğu

Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıkları devam ederken Ozan Tufan, TRT Spor'a verdiği röportajda transfer sürecini ve hedeflerini anlattı.

Ozan Tufan, Trabzonspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Tatildeyken Abdullah Hoca beni aradı ve niyetini, takımda görmek isteğini dile getirdi. Hedeflerinden bahsetti. Başkan ile görüşmeler oldu ve kısa sürede transfer gerçekleşti. Abdullah Hoca'nın sistemine ve taktiğine güvenim tam olduğu için buraya gelmek istedim. Şu an çok mutluyum. " dedi. İngiltere'de geçirdiği 2 seneyi değerlendiren deneyimli futbolcu, "Çok iyi bir dönem geçirdim İngiltere'de. 20 gol atıp 3-4 asist yaptım. Championship'in zorluğunu mental ve fiziksel olarak başarıyla atlattığımı düşünüyorum. Trabzonspor'a gelmemdeki sebepler arasında Avrupa kupaları ve milli takım hedefim yer alıyor. Ayrıca Abdullah Hoca'nın beni istemesi de büyük etken. " şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ozan Tufan, "Başakşehir döneminde rakiptik ve hocanın sisteminin kalitesini gözlemleme fırsatım olmuştu. Şimdi birlikte çalışıyoruz ve çok memnunum. 8 numara pozisyonunda görev yapıyorum ve hocamın bana güveni beni motive ediyor. Gelen giden oyuncu profili az olduğu için her denemeyi değerlendirmeye çalışıyorum. Hedeflerimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. " şeklinde konuştu. A Milli Takım'a olan beklentilerini dile getiren Ozan Tufan, "Geçen sezonda iyi bir performans sergiledim ve milli takım daveti bekliyordum. Montella hocamız Watford maçında beni izlemişti ve ne yazık ki penaltı kaçırdım. Kadroda olamamak beni üzdü ancak takımımızın başarısı ülkemiz adına büyük bir gurur kaynağı oldu. " dedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder