adscode
adscode
adscode

Özel Hastanede Unutulan Gazlı Bezler Yüzünden İş İnsanı Acılar İçinde

Özel bir hastanede unutulan gazlı bezler nedeniyle yaşadığı acılarla mücadele eden Kütahya'da yaşayan iş insanı Tahsin Aydın'ın hikayesi

Özel Hastanede Unutulan Gazlı Bezler Yüzünden İş İnsanı Acılar İçinde

Kütahya'da yaşayan iş insanı Tahsin Aydın, evli ve 2 çocuk babası.

2019'da bel fıtığı teşhisi konulan Aydın, özel hastanede ameliyat oldu ancak ameliyat sonrası vücudunun farklı bölgelerinde enfeksiyonlar oluştu ve yürüme güçlüğü çekmeye başladı. 4 farklı hastanede tedavi gören Aydın, bir türlü sağlığına kavuşamadı ve yüzde 69,9 oranında engelli teşhisi aldı.

Geçen yılın kasım ayında Ankara'da yapılan bir ameliyat sırasında belindeki platinlerin çıkarılması için girdiği operasyonda, Aydın'ın belinde unutulmuş 3 farklı gazlı bez tespit edildi. Bu bezlerin 4 yıl boyunca vücudunda kaldığı ve enfeksiyonlara neden olduğu ortaya çıktı.

Aydın, yaşadığı acıları şu sözlerle dile getirdi: "Doktorlar belimdeki platinleri çıkartmam gerektiğini ancak ameliyatın çok riskli olduğunu söyledi. Riske rağmen ameliyatı olmayı tercih ettim. Bezlerin çıkarılmasıyla enfeksiyon kurudu ancak hala yürüme güçlüğü çekiyorum. Bu bezlerin MR'da görünmediğini ve bu nedenle problemin uzun süre fark edilmediğini öğrendim. "Avukatları aracılığıyla Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Aydın, ayrıca 20 milyon liralık tazminat davası da açtı. Hukuki süreç başlatan avukatlar, müvekkilin yaşadığı acıların bir nebze olsun dindirilmesi için mücadele ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder