adscode
adscode
adscode

Özlem Ada Şahin kızıyla alışverişte

Kızı Zeynep Mira ile çıktığı alışveriş turunda görüntülenen Özlem Ada Şahin basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmedi

Özlem Ada Şahin kızıyla alışverişte

Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, kızı Zeynep Mira ile birlikte alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Mağazaları dolaşan Şahin ile kızı, bir hayli neşeliydi.

Mutfak alışverişi yapan Özlem Ada Şahin'in siyahlar içindeki tarzı ve makyajsız doğal güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Özlem Ada Şahin'e, eşinin geçtiğimiz günlerde 'üçüncü çocuk' sorusuna verdiği, "Bunu bana değil, Özlem Hanım'a sorun. Ben dünden razıyım" sözleri hatırlatılmıştı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özlem Ada Şahin, "Zirvede bıraktım" demişti.

Gazetecilerin, "Erkek çocuk istemiyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Özlem Ada Şahin, "Nereden biliyorsunuz? Belki yine kız olacak. Berkay tabii ki ister ama şu an için düşünmüyorum. İki çocuğumu en iyi şekilde büyütmek istiyorum. Annelik zor bir şey. Sürekli onlarlayım. İkisini en iyi şekilde büyütmeye çalışıyorum. Hiçbir anlarını kaçırmamak için onlarlayım. Onlar için üçüncü çocuk demek bazı anları kaçırmak demek. İlerleyen zaman için hayırlısı diyelim, şu an düşünmüyorum" şeklinde konuşmuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder