adscode
adscode
adscode

Paris 2024 İçin Türkiye'den İlklere Hazır

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için hazırlandığını ve birçok ilki yaşayacağını belirtti.

Paris 2024 İçin Türkiye'den İlklere Hazır

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Türkiye için ilklere sahne olacağını belirtti. Bakan Bak, Türkiye'nin olimpiyatlardaki 100. yılında sporcuların büyük başarılar elde edeceğine inandığını vurguladı. Paris 2024'te Türkiye'nin 102 sporcuyla temsil edileceğini ve birçok branşta ilkleri yaşatacağını söyledi.

Bakan Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'nin birçok alanda ilkleri yaşayacağını belirterek, kadın boks ve kadın güreş milli takımlarının en fazla sporcu ile katılacağını açıkladı. Ayrıca atıcılık, judo, artistik cimnastik, modern pentatlon ve eskrim gibi branşlarda da Türkiye'nin tarihi bir başarı elde edeceğini belirtti.

Sporun gelişmesi ve büyümesi için yapılan yatırımların devam edeceğini aktaran Bakan Bak, sporcuların azmi ve disiplini sayesinde Türkiye'nin spor alanında önemli başarılar elde ettiğini dile getirdi. Kadın sporcuların başarılarıyla ayrıca gururlandıklarını belirten Bakan Bak, olimpiyatlarda mücadele edecek tüm sporculara başarılar diledi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'nin büyük bir heyecanla ve umutla yer alacağına olan inançlarını dile getiren Bakan Bak, sporcuların ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını sözlerine ekledi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder